Οι νέες κυκλοφορίες του Spotify για την εβδομάδα 24/2-2/3

Κάθε εβδομάδα, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις νέες κυκλοφορίες που προτείνει το Spotify.
the_presidents_of_the_usa
The Presidents of the United States of America – Kudos to You

Αν ρωτούσατε κάποιον μουσικόφιλο ανά τον κόσμο για το τι μπορεί να κάνουν σήμερα οι The Presidents of the United States of America, οι πιθανότερες απαντήσεις που θα παίρνατε θα ήταν α) έχουν διαλυθεί (;) β) που τους θυμήθηκες αυτούς; γ) οι ποιοι;

Κι όμως, η μπάντα που στα mid-90’s μας είχε χαρίσει το Lump και το Peaches υπάρχει ακόμα, και μάλιστα κυκλοφορεί συχνά πυκνά άλμπουμ και συλλογές. Φέτος παρουσιάζει ένα ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ, το “Thanks for The Feedback” και το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, “Kudos To You” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Animal Collective – Spotify Session
Το νέο μέρος της σειράς Spotify Session, δύο εβδομάδες μετά από αυτό των Franz Ferdinand, παρουσιάζει τους Animal Collective σε μια exclusive live ηχογράφηση από την περσινή τους εμφάνιση στο Bonaroo Festival.

Αν πάλι είστε λάτρεις της αμερικάνικης νεo-φολκ σκηνής, τότε το ακουστικό live album των Band Of Horses είναι ότι χρειάζεστε για ένα απογευματινό καφεδάκι πριν πέσει ο ήλιος. Το “Acoustic at the Ryman” δεν είναι τόσο κακό ώστε να δικαιολογεί το 3,6 που πήρε στο Pitchfork.

H Angel Olsen, είναι ένα από τα ονόματα που ακούγεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται να αναπτύσσει ήδη  τη δυναμική που θα τη φέρει σε αρκετές από τις λίστες του 2014. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματά ακούγοντας το νέο της άλμπουμ “Burn Your Fire For No Witness”.

Και κλείνουμε με το κομμάτι που παίζει στο repeat εδώ και μέρες, το “Algiers”, πρώτο single από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Afghan Whigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *