Οι νέες κυκλοφορίες του Spotify για την εβδομάδα 3/3-9/3

Real Estate, Coldpay, Bob Dylan και Pharell στις προτεινόμενες νέες κυκλοφορίες του Spotify για αυτή την εβδομάδα.
real_estate
Το τρίτο άλμπουμ των Real Estate από το New Jersey κυκλοφορεί επισήμως σήμερα από την Domino Records και ονομάζεται “Atlas”. Οι Real Estate στα πέντε χρόνια ζωής τους έχουν καταφέρει να παίξουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Coachella, Pitchfork, Primavera), ενώ είναι μια από τις πλέον ενεργές μπάντες στο instagram, παρουσιάζοντας φέτος μια σειρά από 13 φωτογραφίες οι οποίες όλες μαζί σχημάτιζαν το εξώφυλλο του Atlas.

Δεύτερο κομμάτι -και αρκετά διαφορετικό από το πρώτο– μέσα από το νέο, έκτο κατά σειρά, άλμπουμ των Coldplay που θα ονομάζεται “Ghost Series” και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου . Το κομμάτι ονομάζεται Magic και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Η remastered έκδοση του “The 30th Anniversary Concert Celebration” του Bob Dylan δεσπόζει στις προτεινόμενες νέες κυκλοφορίες του Spotify για αυτή την εβδομάδα. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά το 1993 και κατέγραφε τη συναυλία για τα 30 χρόνια του Bob Dylan στη δισκογραφία, η οποία είχε λάβει χώρα το φθινόπωρο του 1992 στο Madison Square Garden. Στη συγκεκριμένη συναυλία, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον μεγάλο τραγουδοποιό οι Johhny Cash, Neil Young, Eddie Veder, Lou Reed, Eric Clapton, Willie Nelson και πολλοί άλλοι.

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα με το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Pharrell Williams. To “G I RL” είναι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Pharrell, οκτώ χρόνια μετά το “In My Mind” του 2006 και περιέχει συνεργασίες με τον Justin Timberlake, την Alicia Keys και φυσικά το νέο του κομμάτι με τους Daft Punk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *