Ερωτικές Μικρές Αγγελίες από το 1900

w640

Προτού υπάρξει το “Σε είδα” της Athens Voice, μια εφημερίδα στο Oregon δημοσίευε αγγελίες τέτοιου είδους το 1900. Ναι, καλά διαβάσατε το 1900.

“Κύριος επιθυμεί αλληλογραφία με νεαρά, ελαφριά ντυμένη, που φορούσε ένα μαύρο καπέλο και ήταν στο βαγόνι στην Broadway την προηγούμενη Κυριακή, και καθόταν δίπλα σε μια κυρία που μασούσε τσίχλα.”
“Νεαρά κυρία, ξένη στην πόλη, θα ήθελε να συναντήσει τον κύριο που ήταν στο βαγόνι Akeny των 6.30 χθες το απόγευμα. Αυτός που είπε ότι μόλις είχε κόψει τα μαλλιά του για 25 cents και ότι γυάλισε δωρεάν τα παπούτσια του στο Model Barber Shots. Είπε ότι εκεί έχουν τους καλύτερους μπαρμπέρηδες.”

Όμως υπήρχαν και μικρές αγγελίες με σοβαρούς σκοπούς:
“Μεσήλικας μηχανικός επιθυμεί γνωριμία με ευγενή κυρία, Ξανθιά, όμορφη και 25 χρονών επιθυμητό. Σκοπός: Γάμος”
“Ζητείται: σύζυγος. Θα προτιμηθεί κόρη αγρότη, που είναι διατιθεμένη να παντρευτεί έναν φτωχό άντρα. Πρέπει να είναι καλό κορίτσι, εμφανίσιμη και να ζυγίζει κάτω από 50 κιλά.”

Και κάποιες λίγο πιο απαιτητικές:

“Μια χήρα 36 ετών, θα ήθελε αλληλογραφία με κύριο είτε από την Αλάσκα είτε από τα Ανατολικά. Να έχει περιουσία, να είναι εξαιρετικός νοικοκύρης και να μαγειρεύει. Να είναι διατεθειμένος να πάει παντού και όλα τα γράμματα να περιλαμβάνουν φακέλους απάντησης. Αποκλείονται οι ιδιότροποι.”

Αυτές και άλλες μικρές αγγελίες, από το 1900 μπορείτε να βρείτε εδώ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *