Οι νέες κυκλοφορίες του Spotify για την εβδομάδα 24/3-31/3

Johnny Cash, Future Islands, Dandy Warhols, Fucked Up και Dwntwn στα προτεινόμενα του Spotify για αυτή την εβδομάδα.

dwntwn

Το “νέο” άλμπουμ του Johnny Cash, “Out Among The Stars”, με χαμένες ηχογραφήσεις από τα early-80s, δεν ξέρω αν έχει να προσθέσει κάτι επιπλέον στο θρύλο του μεγάλου Αμερικανού τραγουδοποιού, αλλά και μόνο για το She Used To Love Me A Lot αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του.

Μια από τις κυκλοφορίες της χρονιάς μέχρι στιγμής είναι το νέο, τέταρτο στη σειρά, άλμπουμ των Future Islands, με τον λιτό τίτλο “Singles” που είναι και η πρώτη κυκλοφορία τους στη 4AD.

H μπάντα που μας ενθουσίασε στο περσινό Plissken Festival, οι Fucked Up μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Paper The House”, το πρώτο μέσα από το νέο τους άλμπουμ “Glass Boys” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τη Matador Records.

To synth-pop trio των Dwntwn από το Λος Άντζελες κυκλοφόρησαν μόλις το νέο τους single, “Til Tomorrow”, μετά από δύο διαδοχικά ΕΡs.

Και η άχρηστη κυκλοφορία της χρονιάς ανήκει μάλλον στους The Dandy Warhols, οι οποίοι αφού έχουν να κυκλοφορήσουν αξιοπρεπές άλμπουμ πάνω από δέκα χρόνια, αποφάσισαν να ηχογραφήσουν μια live εκδοχή του “Thirteen Tales From The Urban Bohemia”.