Οι νέες κυκλοφορίες του Spotify #6

Eels, Ben Watt, Afghan Whigs και Chet Faker στις νέες κυκλοφορίες του Spotify για αυτή την εβδομάδα.

eels

Το ενδέκατο studio album των Eels φέρει φαρδιά πλατιά το όνομα του Mark Oliver Everett στον τίτλο του. Το “The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett” κυκλοφορεί σε απλή έκδοση με δεκατρία κομμάτια και σε deluxe edition με έναν επιπλέον δίσκο, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Spotify.

Το όνομα του Ben Watt μπορεί να μη λέει πολλά στους περισσότερους από εμάς, είναι όμως γνωστή σε όλους μας η πορεία του με τους Everything But The Girl, το συγκρότημα που διατηρεί από το 1981 μαζί με τη σύζυγό του Tracey Thorn. Το “Hendra” είναι το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, 31 χρόνια μετά το “North Marine Drive”.

Η παρέα του Greg Dulli κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ μετά την επανένωσή τους το 2009. Το “Do The Beast” είναι το έβδομο άλμπουμ των Afghan Whigs, με διαφορά δεκαέξι ετών από το προηγούμενο “1965” που κυκλοφόρησε το 1998.

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει ήδη το ντεμπούτο άλμπουμ του Chet Faker, “Built On Glass”. O Αυστραλός κυκλοφορεί singles και ΕΡs τα τελευταία δύο χρόνια και πάμε στοίχημα ότι το πρώτο του άλμπουμ θα φιγουράρει ψηλά σε πολλές από τις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του 2014.