Οι νέες κυκλοφορίες του Spotify #8

Chromeo, Parquet Courts, FM Belfast, Hercules & Love Affair και Clap Your Hands Say Yeah στις νέες κυκλοφορίες που αλιεύσαμε στο Spotify την εβδομάδα που μας πέρασε.

chromeo_double2_1

Chromeo – White Women

To “White Women” είναι το τέταρτο άλμπουμ των Καναδών Chromeo, δέκα χρόνια μετά το πρώτο τους άλμπουμ, πλημμυρισμένο από τον γνωστό electro-funk ήχο τους και με τρεις πολύ καλές συνεργασίες με τους Toro Y Moi, Solange και Erza Koenig.

Parquet Courts – Sunbathing Animal

Οι νεοϋορκέζοι, τους οποίους είδαμε και φέτος ζωντανά στη χώρα μας, επιστρέφουν δισκογραφικά με το τρίτο τους άλμπουμ και έχουν ήδη εισπράξει ένα εκκωφαντικό 8.6 από το Pitchfork.

Τρίτο άλμπουμ και για τους Ισλανδούς FM Belfast, τους οποίους είχαμε τη χαρά να δούμε δύο φορές στη χώρα μας για το Plissken Festival.

To “The Feast of the Broken Heart” είναι γεμάτο συνεργασίες, αλλά αυτή που κάνει το νέο άλμπουμ των Hercules & Love Affair να ξεχωρίζει είναι τα δύο τραγούδια με τη φωνή του John Grant.

“Only Run” λέγεται το νέο άλμπουμ των Clap Your Hands Say Yeah, από το οποίο επίσης ξεχωρίζουν δύο συμμετοχές, αυτή του Matt Berninger των National και αυτή του Kid Koala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *