Η τρίτη κυκλοφορία της Pilotless Press

pilotless

Για όσους δεν τη γνωρίζετε ήδη, η Pilotless Press είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εκδοτικές προσπάθειες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα δύο βιβλία, το The Mundane History of Lockwood Heights του Allen Kechagiar (το οποίο μάλιστα έχει επανεκδοθεί μετά το sold out της πρώτης έκδοσης) και το This Coming Fall του Matthew Winston, ενώ αυτές τις μέρες, υποδέχεται στον κατάλογό της το Postlude του Haldon Lockly.

Η υπόθεση του Postlude; “Ένας άντρας ανακαλύπτει ότι είναι νεκρός όταν συνειδητοποιεί ότι ο μισθός του δεν του έχει καταβληθεί κι ενώ το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας που εργάζεται του γνωστοποιεί ότι, παρά την ατυχή αυτή εξέλιξη, θα πρέπει να ολοκληρώσει κανονικά τη βάρδιά του. Αρνούμενος να προσαρμοστεί σε αυτό που είναι δεδομένο για όλους πέρα από τον ίδιο, ξεκινά μία προσπάθεια να αποδείξει την αναλήθεια και τον παραλογισμό της κατάστασης του. Σύντομα, όμως, η αναζήτησή του τον αναγκάζει να ανοίξει τα μάτια του και να κοιτάξει όλες εκείνες τις παράλληλες πραγματικότητες απέναντι στις οποίες μέχρι τώρα εθελοτυφλούσε.”

Αυτό που κάνει ιδιαίτερες τις κυκλοφορίες της Pilotless Press είναι ότι πέραν της υψηλής ποιότητας γραφής που θα βρείτε στις σελίδες των βιβλίων που κυκλοφορούν με τη σφραγίδα της, είναι και το εξαιρετικά καλαίσθητο packaging το οποίο μετατρέπει κάθε κυκλοφορία σε collectible. Όπως μπορείτε να δείτε κι από τις παρακάτων φωτογραφίες, το Postlude ακολουθεί σε αισθητική τις δύο προηγούμενες εκδόσεις κι εμείς ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μου.

pilotless pilotless pilotless

Η κυκλοφορία του Postlude -το οποίο μπορείτε να προ-παραγγείλετε από εδώ– θα συνοδευτεί με την ανάλογη παρουσίαση του έργου στο Project Space του Six D.O.G.S. τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00. 

Το Postlude θα κυκλοφορήσει σε 300 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν για πρώτη φορά την ίδια μέρα στο Project Space του  Six D.O.G.S και από τις 5 Νοεμβρίου στο pilotlesspress.com.